Online lesmateriaal


*

3 kleuren

1 Kleurrekenen PDF   XLS  OPL


***

7 kleuren

1 Kleurrekenen  PDF   XLS  OPL


*****

9 kleuren

1 Kleurrekenen 1  PDF   XLS  OPL


In samenwerking met scholen en kinderen is er veel lesmateriaal ontstaan. Voor Scratch bijvoorbeeld sluiten de te bouwen projecten aan op de wensen van de kinderen.


Op de pagina's vind je linkjes naar handleidingen en instructiefilmpjes  1. LESMATERIAAL SCRATCH: Handleidingen en instructiefilmpjes voor Scratch
  2. OPDRACHTEN SCRACTH: Voor scholen zijn er opdrachten gemaakt. Deze vind je hier met Linkjes naar het lesmateriaal
  3. WEBSITE BOUWEN: Hier vind je handleidingen en instructiefilmpjes voor het bouwen van een website op jouwweb.nl. Als voorbeeld  wordt een website voor een dierentuin genomen.
  • Waarbij op de Homepagina algemene informatie staat met tekst en filpje.
  • Daarnaast een pagina met bezoekerinformatie: tekst, plaatje en route met link naar googleMaps.
  • De pagina over dieren heeft subpagina's, waarbij elke pagina informatie geetf over een dier. Hierbij ook uitleg over hoe je informatie er leesbaar uitziet voor de bezoeker van je site. 


      Lesmateriaal: 
De puzzels zijn gemaakt door Boukje Heidema.  Het is Creative Commons by-nc-sa-4.0


Simpel gezegd: Je mag het gebruiken, aanpassen, uitprinten, kopieren, wat je maar wilt.  Maar: Je moet mijn naam erbij zetten, je mag er geen geld mee verdienen en als je het aanpast, moet je dat ook weer Creative Commons maken. Het linkje bevat alle informatie.


Dat geldt ook als je eenzelfde puzzel met eigen afbeelding maakt. Het idee van deze puzzel staat auteursrechtelijk geregistreerd.