Volwassenen

LESSEN TEKENEN EN SCHILDEREN

kijk hier voor een impressie van de werken


Op dit moment geef ik geen lesa an volwassenen


Locatie: Ateliers Bosstraat 1 (oude gemeentehuis)


10 lessen voor €142,50

Lessen starten in september en januari


Voor beginners en gevorderden. De lessen zijn in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Daardoor is de cursus voor zowel beginnende als meer gevorderde cursisten geschikt.


Uniek daarbij is dat alle verf- en tekenmateriaal is inbegrepen. Dus geen gesjouw met potten verf!


In de cursus leer je o.a. iets over de verschillende beeldelementen waaruit een tekening of schilderij is opgebouwd. Je maakt kennis met verschillende technieken en materialen. Je bent vrij om te kiezen wat je tijdens de lessen wilt doen, je kunt ook werken vanuit gemeenschappelijke thema’s en oefeningen.

Er is veel mogelijk. In overleg kijken we hoe de lessen eruit zullen zien en stemmen we wederzijdse verwachtingen duidelijk op elkaar af.


Voor vragen en aanmelding:

boukje.heidema@ziggo.nlBoukje Heidema:


In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Nieuwe Akademie Utrecht, zaterdagacademie voor beeldende kunst. Daar heb ik mij ontwikkeld tot zelfstandig beeldend kunstenaar met een eigen visie. Zelf schilder ik. Tijdens deze 5-jarige opleiding heb ik ook kennisgemaakt met andere beeldende vormen (tekenen, film, en ruimtelijk). In de lessen heb ik op heel veel verschillende manieren gewerkt. Ik heb met behulp van tennisballen en oude medische boeken lijnen leren tekenen, advertenties uit tijdschriften met plakband beplakt om zo tot een abstract beeld te komen, kijkdozen, maquettes en filmpjes gemaakt, geoefend met textuur en compositie en licht en ga zo maar door. Voldoende bagage en inspiratie om mee te nemen in het geven van teken- en schilderlessen.